Iloa ja energiaa naisille 60+ kevät

Lediga platser

Ja

Kursavgift

25,00 €

Et ole sairas, mutta et tunne itseäsi ihan terveeksikään. Hallinnassa oleva diabetes, verenpainetauti tai nivelrikko ei ole kurssille osallistumisen esteinä.

Kurssin alussa käydään läpi kurssin yleiset tavoitteet, jonka pohjalta jokainen voi luoda omat henkilökohtaiset tavoitteensa.

Kurssitapaamisten välillä seuraamme TV:n, radion ja lehtien liikuntaa ja ravitsemusta käsitteleviä ohjelmia ja artikkeleita ja pidämme lyhyen katsauksen kiinnostavimmista aiheista.

Liikuntaosiossa aiheina mm. mielen ja kehon yhteistyö, aerobinen liikunta, ikääntymisen myötä voimaharjoittelun ja tasapainon merkitys ja palauttavaa lihashuoltoa lempeästi venytellen. Tasapainoisesti rakennettu kuntoilurutiini, jonka osina ovat hapenottokykyä parantava liikunta, lihaskuntoa nostava voimaharjoittelu, venyttely ja palauttava liikunta on tehokas keino edistää terveyttä. Lisäksi jokaiselle sopiva kuntoilurutiini nostaa kuntoa, tukee painonhallintaa ja edistää fyysisen energian virtausta.

Kaikkiin liikunta – aiheisiin tutustumme myös käytännön harjoitusten kautta.

Menevätkö tyydyttyneet, kertatyydyttämättömät, monityydyttämättömät, välttämättömät rasvahapot ja transrasvat sekaisin? Ravinto-osiossa kertaamme pääruoka-aineet, niiden merkitystä kehon tarpeiden kannalta. Ravintokortein pelaten asiat jäävät helposti mieleen.

Suoliston hyvä kunto luo perustan myös terveydellemme. Olemme sitä mitä bakteerit tekevät siitä mitä syömme ja juomme. Terveellinen (lue maukas) ruokavalio vaikuttaa niin fyysiseen kuin psyykkiseen energiatasoon ratkaisevasti.

Lopuksi: Toivottavasti kokeilemme ja vaihdamme hyväksi havaittuja reseptejä keskenämme.

Poimi kurssilta itsellesi parhaat raaka – aineet omaan liikunta – ja ravintopiirakkaasi. Huomio päivämäärät ja ajat.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

25,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Eija Bergström

Tidpunkt

11.01.2023 - 12.04.2023

Onsdag 11:00-11:45

Lektioner: 6  (5 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Merijoogas utrymmen -
Hamngatan 2, 10900 Hangö