Grundkurs i placerande

OBS! Denna kurs har inhiberats.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

45,00 €

I den här kursen skapar du dig en förståelse för vad placerande går ut på, hur och varför du gör din placeringsplan, vilken risken i olika typers placeringar är på riktigt och på vilket sätt avkastningen kommer. Efter det går vi igenom de vanligaste placeringsprodukternas egenskaper, fördelar och nackdelar samt till sist tar vi en titt på beskattningen. Men vi börjar med placerarpsykologi, för det svåraste med placerande är att inte låta känslorna påverka görandet. Genom att förstå varför vi gör på olika sätt blir placerandet och beslutsfattandet mycket lättare.


Lektion 1: Placerarens psykologi och hur den påverkar oss samt varför ska vi placera?
Lektion 2: Skapa din egen placeringsplan och håll dig till den
Lektion 3: Vilka risker finns det och hur kan du hantera dem?
Lektion 4: Varifrån och hur kommer avkastningarna? Hur fungerar marknaden?
Lektion 5: De viktigaste placeringsprodukterna
Lektion 6: Kapitalbeskattningen och olika placeringsprodukters skatteegenskaper


Kursen ordnas som en distanskurs. Lektionen räcker från kl 18-20 med 10 min paus kring kl 19. Lektionerna spelas in och deltagarna kan se på inspelningarna i 4 månader efter att kursen avslutats. Efter varje lektion fri diskussion som inte bandas in.


Som föreläsare fungerar placeringsutbildaren Svenne Holmström som har en förmåga att göra svåra saker enkla att greppa. Föreläsningarna är alltid jordnära. Svenne har lång erfarenhet som placerare, från finansieringssektorn och idag fokuserar han helt på utbildning inom ekonomi, spara och placera via sitt företag Ghost Investor.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

45,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Sven-Eric Holmström

Tidpunkt

03.10.2023 - 07.11.2023

Plats

Distanskurs -
00000 Distans