Iloa ja energiaa naisille 60+ syksy

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

40,00 €

Et ole sairas, mutta et tunne itseäsi ihan terveeksikään. Hallinnassa oleva diabetes, verenpainetauti tai nivelrikko ei ole kurssille osallistumisen esteinä.

Kurssin alussa käydään läpi kurssin yleiset tavoitteet, jonka pohjalta jokainen voi luoda omat henkilökohtaiset tavoitteensa.

Kurssitapaamisten välillä seuraamme TV:n, radion ja lehtien liikuntaa ja ravitsemusta käsitteleviä ohjelmia ja artikkeleita ja pidämme lyhyen katsauksen kiinnostavimmista aiheista.

Liikuntaosiossa aiheina mm. mielen ja kehon yhteistyö, aerobinen liikunta, ikääntymisen myötä voimaharjoittelun ja tasapainon merkitys ja palauttavaa lihashuoltoa lempeästi venytellen. Tasapainoisesti rakennettu kuntoilurutiini, jonka osina ovat hapenottokykyä parantava liikunta, lihaskuntoa nostava voimaharjoittelu, venyttely ja palauttava liikunta on tehokas keino edistää terveyttä. Lisäksi jokaiselle sopiva kuntoilurutiini nostaa kuntoa, tukee painonhallintaa ja edistää fyysisen energian virtausta.

Kaikkiin liikunta – aiheisiin tutustumme myös käytännön harjoitusten kautta.

Menevätkö tyydyttyneet, kertatyydyttämättömät, monityydyttämättömät, välttämättömät rasvahapot ja transrasvat sekaisin? Ravinto-osiossa kertaamme pääruoka-aineet, niiden merkitystä kehon tarpeiden kannalta. Ravintokortein pelaten asiat jäävät helposti mieleen.

Suoliston hyvä kunto luo perustan myös terveydellemme. Olemme sitä mitä bakteerit tekevät siitä mitä syömme ja juomme. Terveellinen (lue maukas) ruokavalio vaikuttaa niin fyysiseen kuin psyykkiseen energiatasoon ratkaisevasti.

Lopuksi: Toivottavasti kokeilemme ja vaihdamme hyväksi havaittuja reseptejä keskenämme.

Poimi kurssilta itsellesi parhaat raaka – aineet omaan liikunta – ja ravintopiirakkaasi.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

40,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Eija Bergström

Aika

14.09.2022 - 23.11.2022

Keskiviikko 11:00-12:30

Oppitunteja: 13  (8 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Merijoogan tilat -
Satamakatu 2, 10900 Hanko