Sijoittamisen peruskurssi

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

45,00 €

Tämä kurssi toteutetaan etäkurssina. Ohjelmamme on hyvin helppokäyttöinen myös aloittelijoille. Voit milloin vain kurssin aikana esittää kysymyksiä mikrofonin kautta, tai kirjoittaa chattiin. Kurssista tehdään myös tallenne jota voi halutessaan tallentaa omalle tietokoneelle. Kurssimateriaalit ovat saatavissa kirjallisena kotiin toimitettuna ilman erillistä kustannusta.

Oletko aina pohtinut mitä sijoittaminen on, miten tämä toimii käytännössä ja mitkä asiat vaikuttavat kun laadit omaa sijoitussuunnitelmaa? Silloin sinun kannattaa ilmoittautua sijoittamisen peruskurssiin! Tämä kurssi kohdistuu nimenomaan aloittelijoille ja henkilöille jotka ovat jo aloittaneet sijoittamisen ja haluavat vahvistaa osaamistaan. Ennakkotietoja sijoittamisesta ei siis tarvita! Kurssissa käydään läpi sijoittamisen perusasioita ja katsotaan mitä sijoittaminen on ja mitä sijoittamisella voidaan saavuttaa. Tämä kurssi on varsin käytännönläheinen runsaine esimerkkeineen!

Tämän kurssin osallistumismaksu on vähennyskelpoinen pääomatuloverotuksessa. Vähennyksen saamiseen pitää ilmoittaa kurssimaksun pääomatulon hankkimiskuluna veroilmoituksessa. Kurssimaksun kuittia tulee säilyttää seuraavan viiden verovuoden ajaksi.

Osakesäästäjien keskusliitto ry

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

45,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Sven-Eric Holmström

Aika

27.10.2020 - 01.12.2020

Tiistai 18:00-19:45

Oppitunteja: 14  (6 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Distans -