Sijoittamisen peruskurssi

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

45,00 €

Tällä kurssilla opit ymmärtämään mistä sijoittamisessa on kyse, miten ja miksi teet sijoitussuunnitelmasi, millaisia riskejä sijoittamisessa oikeasti on ja mistä tuotto tulee. Tämän jälkeen tutustutaan eri sijoitustuotteiden ominaisuuksiin, etuihin ja haittoihin ja lopuksi katsotaan, miten pääomaverotus toimii. Aivan aluksi syvennytään kuitenkin sijoittamisen psykologiaan, sillä vaikeinta sijoittamisessa on tunteiden hallinta. Niillä on niin olennainen vaikutus, että kun tiedämme miksi ja miten ne vaikuttavat, sijoittaminen ja päätöksenteko selvästi helpompaa.


Luento 1: Sijoittamisen psykologia ja keskeisimmät syyt sijoittamiseen
Luento 2: Luo sijoitussuunnitelmasi ja pysy siinä
Luento 3: Millaisia riskejä on ja miten voit hallita niitä?
Luento 4: Mistä ja miten tuotot tulevat? Miten markkinat toimivat?
Luento 5: Tärkeimmät sijoitustuotteet
Luento 6: Pääomaverotus ja eri sijoitustuotteiden vero-ominaisuudet


Tämä on etäkurssi. Luennot pidetään klo 18 - 20 ja noin klo 19 on 10 minuutin tauko. Luennot nauhoitetaan ja osallistujat voivat vapaasti katsoa tallenteet 4 kk kurssin päättymisen jälkeenkin. Jokaisen luennon lopuksi on vapaamuotoinen keskustelu, jota ei nauhoiteta.


Luennoitsijana toimii sijoituskouluttaja Svenne Holmström, joka osaa yksinkertaistaa vaikeat asiat. Luennot ovat aina käytännönläheisiä. Svennellä on pitkä kokemus sijoittamisesta ja ammatillista kokemusta rahoitusalalta. Svennen yritys Ghost Investor, joka keskittyy talous-, säästämis- ja sijoitusvalmennuksiin.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

45,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Sven-Eric Holmström

Aika

02.10.2023 - 06.11.2023

Maanantai 18:00-20:00

Oppitunteja: 16  (6 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Etäkurssi -
00000 Distans